Ons assortiment omvat meer dan alleen maar bier en wijn. Producten zoals frisdranken, koffie en thee, gedistilleerd, alcoholvrije wijn, disposables, schoonmaakmiddelen  enz. zijn ook bij ons verkrijgbaar.
Naast een zeer uitgebreid assortiment, zijn service en klantgerichtheid sleutelwoorden bij Somers-Hendrikx. Mochten we iets niet in het assortiment hebben, dan proberen wij dit voor u te bestellen. Daarnaast bieden we goede service en hebben vriendelijk personeel in dienst. Door jarenlange ervaring in de horecawereld kunnen wij u met raad en daad bijstaan. Wij werken samen met gerenommeerde partners, die garant staan voor een goede kwaliteit.
We verzorgen leveringen aan café’s, restaurants, scholen, verenigingen en wijkcentra in de regio. Dit alles met een betrouwbaar team, waarbij de klantvriendelijkheid voorop staat.

Ook zijn we sterk op het gebied van evenementen,  evenementenmaterialen en wijnen.

Op het gebied van het realiseren van een nieuwe horecagelegenheid, kunnen wij u ook van dienst zijn.

Particuliere klanten verwijzen we graag naar onze slijterij; De Schaapskooi, waar een groot aantal speciaalbieren verkrijgbaar is alsmede vele soorten  whisky’s, likeuren, gedistilleerd en drankgeschenken.
In samenwerking met onze slijterij kunnen wij ook zorgdragen voor uw kerstpakketten.
Wilt u meer over ons weten, of wat wij voor u kunnen betekenen, dan verwijzen wij u graag naar het contactformulier op deze site of bel tijdens kantooruren naar 0164 612491